ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ - ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΑΡΓΑ – ΣΥΒΟΤΑ – ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ – ΤΡΙΖΟΝΙΑ

1 – 2 – 3 – 4 Αυγούστου

4ήμερη Εκδρομή

Τιμή: 245 ευρώ

1η Μέρα : Αναχώρηση από το Γραφείο στις 7:00 και με ενδιάμεσες στάσεις , άφιξη στην όμορφη Λευκάδα, όπου θα έχουμε φαγητό και μπάνιο στη Βασιλική και το απόγευμα καφέ στην πόλη της Λευκάδας. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, Διανυκτέρευση.

2η Μέρα : Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για τις πηγές του Αχέροντα, ανάμεσα στα πλατάνια. Από εδώ θα περάσουμε στα Σύβοτα, όπου θα έχουμε μπάνιο, και φαγητό το μεσημέρι. Το απόγευμα με μία στάση στις εκβολές του Αχέροντα, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η Μέρα : Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για την Πάργα. Από εδώ θα πάρουμε το καραβάκι και θα κάνουμε την μεγάλη κρουαζιέρα Παξούς – Αντίπαξους. Θα επισκεφθούμε στους Παξούς το Λόγγο, τη Λάκκα τους Αντίπαξους το Γάιο ( θα υπάρξουν στάσεις για Βουτιές ). Το απόγευμα στην Πάργα, θα έχουμε στάση για καφέ, επιστροφή στο ξενοδοχείο, Διανυκτέρευση.

4η Μέρα : Μετά το πρωινό , αναχωρούμε για τα γραφικά Τριζόνια, όπου θα έχουμε φαγητό και μπάνιο, και με ενδιάμεσες στάσεις, επιστροφή.

Περιλαμβάνει: Πούλμαν, ξενοδοχείο, Πρωινά μπουφέ, φόρος διαμονής, Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Καράβια για Τριζόνια, Κρουαζιέρα Παξοί – Αντίπαξοι.