ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ - ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΟΥΣΑ –ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

27-28-29-30-31 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου

6ήμερη Εκδρομή

Τιμή: ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ

1η Μέρα : Αναχώρηση από το Γραφείο στις 7:00 και διαμέσου εθνικής οδού, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό, καφέ, φθάνουμε στην Κομοτηνή Τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο, Διανυκτέρευση .

2η Μέρα : Μετά το πρωινό στις 6:00 αναχωρούμε και αφού περάσουμε τα Σύνορα, στους κήπους, και την ΚΕΣΑΝ, περνάμε τη Ραιδεστό, και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο, και στη συνέχεια θα πάμε την κρουαζιέρα στο ΒΟΣΠΟΡΟ και στα Πριγκηπόννησα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η Μέρα : Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το Πατριαρχείο, την Ζωοδόχο Πηγή, το Ντολμά Μπαχτσέ, το Μπαλουκλί την Αγιά Σοφιά, το Τοπ Καπί, τον Ιππόδρομο κ.λ.π.. Το απόγευμα θα πάμε για ψώνια στην Κλειστή Αγορά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ Δείπνο, Διαν/ρευση.

4η Μέρα : Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για την ΠΡΟΥΣΑ. Γνωριμία με την όμορφη πόλη, εδώ θα δούμε τον τάφο του Καραγκιόζη, τα Μαυσωλεία στο ύψωμα, το Ουλού τζαμί με τους 20 τρούλους, ψώνια, φαγητό και επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη, δείπνο διανυκτέρευση.5η Μέρα : Μετά το πρωινό αφήνουμε πίσω μας την πόλη, και πηγαίνουμε στην Ανδριανούπολη. Εδώ θα επισκεφθούμε το Μουσείο υγείας, το Ανάκτορο Μπεγιαζίτ, το Σαράι, το τζαμί του Σουλτάνου Σελιμιγιέ, την παλιά ελληνική πόλη, και φεύγουμε περνώντας τα σύνορα για Κομοτηνή.

5η Μέρα : Μετά το πρωινό αφήνουμε πίσω μας την πόλη, και πηγαίνουμε στην Ανδριανούπολη. Εδώ θα επισκεφθούμε το Μουσείο υγείας, το Ανάκτορο Μπεγιαζίτ, το Σαράι, το τζαμί του Σουλτάνου Σελιμιγιέ, την παλιά ελληνική πόλη, και φεύγουμε περνώντας τα σύνορα για Κομοτηνή. Άφιξη στην Κομοτηνή τακτοποίηση στα δωμάτια, διανυκτέρευση.

6η Μέρα : Μετά το πρωινό αναχωρούμε και με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στου Ζωγράφου.

Περιλαμβάνει: ξενοδοχεία (2 Διανυκτερεύσεις στην Κομοτηνή, 3 Διανυκτερεύεις στην Κωνσταντινούπολη), 3 φαγητά στην Κωνσταντινούπολη , 5 Πρωινά μπουφέ, πούλμαν, ξεναγός . ( Δεν Περιλαμβάνονται είσοδοι σε μουσεία, κρουαζιέρα στα Πριγκηπόννησα ).