ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ - ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΟΧΡΙΔΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ- ΜΕΤΕΩΡΑ

Παρασκευή 25 – Σάββατο 26 – Κυριακή 27 – Δευτέρα 28 Οκτωβρίου

4ήμερη Εκδρομή

Τιμή: 220 ευρώ

1η Μέρα : Αναχώρηση από το Γραφείο στις 7:00 και με ενδιάμεσες στάσεις, φθάνουμε στη Φλώρινα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, Διανυκτέρευση.

2η Μέρα : Μετά το πρωινό, η μέρα μας είναι είναι αφιερωμένη στη Βυζαντινή Οχρίδα. Εδώ θα δούμε την εκκλησία της Αγίας Σοφίας του 11ου αιώνα, το κάστρο του Τσάρου Σαμουήλ, την Πλατεία Τσίναρ, κλπ. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Ναό, και τον τάφο Οσίου Ναούμ, και την πόλη Στρούγγα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Διανυκτέρευση.

3η Μέρα : Μετά το πρωινό, αναχωρούμε και φθάνουμε στο Ακριτικό χωριό Άγιος Γερμανός, όπου θα έχουμε στάση για καφέ. Συνεχίζουμε και φθάνουμε στη Μικρή Πρέσπα, και διαμέσου πλωτής γέφυρας , φθάνουμε στο Νησάκι, όπου θα επισκεφθούμε τον Άγιο Αχίλλειο. Φαγητό το μεσημέρι θα έχουμε στους Ψαράδες, παραλίμνια της Μεγάλης Πρέσπας. ( εδώ όσοι θέλουν θα κάνουν Βαρκάδα στη Λίμνη. Το απόγευμα θα πάμε στην Καστοριά, όπου με το πούλμαν θα κάνουμε το γύρω της Λίμνης, θα προσκυνήσουμε στην Μαυριώτισσα, θα έχουμε στάση για καφέ και γνωριμία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Διανυκτέρευση.

4η Μέρα : Μετά το πρωινό, αναχωρούμε, περνώντας από τα Μετέωρα, όπου θα έχουμε επίσκεψη στη Μονή Βαρλαάμ, και φαγητό το μεσημέρι. Στη συνέχεια με ενδιάμεσες στάσεις, επιστροφή στου Ζωγράφου.

Περιλαμβάνει: Ξενοδοχείο, Πρωινά Μπουφέ, Πούλμαν, Αρχηγό, Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Φόρος διαμονής.